Toerfiets

Lekker fietsen over de Veluwe of een toertocht naar Santiago de Compostella. Met een toerfiets op maat maakt u de lekkerste kilometers. Om er voor te zorgen dat u voortaan van al uw kilometers op de fiets kunt genieten, moet u bij Van Oosterhout Bikes & Sport zijn. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies hoe uw perfecte fiets eruit hoort te zien. Wij maken voor u een toerfiets op maat.
Wij hebben voor u de volgende merken toerfietsen in het assortiment:

  • Koga

Van het fietsmerk Koga hebben wij voor u verschillende toerfietsen in ons assortiment. De kenmerken van deze toerfietsen zijn de comfortabele fietshouding en de trendy uitstraling. De fietsen bieden snelheid en comfort in een stijlvol design. Kom een kijkje nemen in onze fietswinkel voor een comfortabele, moderne en kwalitatief goede toerfiets.

  • Giant

Giant is een steeds populairder wordend fietsmerk. Het staat bekend om de goede kwaliteit sportieve fietsen. In ons assortiment is een ruim aanbod aan sportieve toerfietsen van Giant te vinden.

  • Gazelle

De toerfietsen van Gazelle bestaan niet alleen uit een modern design maar hebben ook een uitstekende kwaliteit. Een toerfiets van Gazelle is comfortabel, onderhoudsarm, licht en vooral ook heel erg mooi.

  • Sparta

Al bijna 100 jaar brengt Sparta innovatieve fietsen op de markt van een bijzonder goede kwaliteit. Door deze kwaliteit zijn de toerfietsen van Sparta uitermate geschikt om langere afstanden te fietsen. Door te blijven innoveren zorgt Sparta ervoor dat de fietsen geheel aansluiten op de behoefte van de klant.

  • Merida

Merida is één van de grotere merken op het gebied van sportieve fietsen. Merida produceert alles met standaard topkwaliteit. Als u opzoek bent naar een toerfiets van Merida bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel in Breda.

Kom langs in Teteringen
Bij de aanschaf van een (nieuwe) toerfiets komt meer kijken dan u denkt. U dient zich eerst goed te laten informeren en adviseren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat. Bij ons in de showroom is het ook mogelijk om een proefrit te maken, zodat u zeker weet dat een fiets bij u past. Kom daarom vrijblijvend langs in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben kunt u van te voren een afspraak maken via 076 – 571 3257.
Als u geheel in stijl op fietsvakantie wilt vertrekken kunt u bij van Oosterhout Bikes & Sport ook terecht voor alle mogelijke fietsaccessoires en fietskleding. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste uitrusting op pad gaat.