racefiets

Onze raceafdeling staat overvol mooie racefietsen van de mooiste merken. Of je nu voor de polder of de Alpe D´Huez gaat, bij Van Oosterhout Bikes en sport is voor elk budget een maatwerk racefiets te koop. Wij hebben aluminium en carbon fietsen voor zowel dames en heren in diversen kleuren op voorraad.
De merken racefietsen die we in ons assortiment hebben zijn:

  • Merida

Merida is één van de grotere merken op het gebied van sportieve fietsen. Voor zowel verhard als onverhard wegdek produceert Merida topkwaliteit fietsen. Wij hebben voor u meerdere modellen van Merida in ons assortiment.

  • Giant

Giant produceert sportieve fietsen van een goede kwaliteit. Zo ook racefietsen die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik in wielerwedstrijden. In ons assortiment is een ruim aanbod aan racefietsen van Giant te vinden.

  • Wilier

Deze Italiaanse producent is een specialist op het gebied van sportieve fietsen. Zo fietsen namelijk ook renners in de Tour de France op een Wilier racefiets mee om de prijzen. Als u op zoek bent naar een racefiets op maat van uitstekende kwaliteit dan bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel in Breda.

Naast de professionele racefietsen in ons assortiment hebben wij voor u ook professionele fietskleding en fietsaccessoires. Zo kunt u geheel in stijl uw racefiets bestijgen.