Kinderfietsen

Bij Van Oosterhout Bikes & Sport vindt u een heel assortiment aan kinderfietsen. Het eerste fietsje voor uw kind vindt u bij ons in de kidscorner. Wij hebben fietsen met zijwielen tot en met de schoolfiets met stoere kleuren en uitvoeringen. Dus kom samen met uw kinderen naar Teteringen om de mooiste en veiligste fiets uit te zoeken. Wij hebben voor ieder wat wils. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment:

  • Alpina

Kinderen vinden fietsen leuk, daarom maakt Alpina te gekke fietsen voor jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. Alpina heeft een breed assortiment waardoor de keuze enorm is en er voor ieder kind een geschikte fiets tussen zit. Natuurlijk is het uiterlijk van de fiets belangrijk maar de veiligheid gaat bij Alpina boven alles.

  • Gazelle

Al sinds de jaren 30 produceert Gazelle kinderfietsen. Vanwege de kinderfietsen van Gazelle is het stripboekje “Piet Pelle op zijn Gazelle” geschreven. Piet Pelle kwam op zijn fietstocht allerlei obstakels tegen, maar toch bracht zijn Gazelle fiets hem veilig thuis. En dat is nog steeds waar Gazelle voor staat: veilige kinderfietsen die tegen een stootje kunnen. Het stripboekje over Piet Pelle werd vanaf de jaren 30 door Gazelle-dealers meegegeven als promotiemateriaal bij Gazelle kinderfietsen.

  • Loeki

Loekie is al meer dan 30 jaar producent van kinderfietsen in de maten 12,5 tot en met 22 inch voor kinderen van 3 tot 7 jaar. In de loop der jaren is er veel veranderd in de wereld van de kinderfiets. Niet alleen qua techniek, frames en zithouding maar ook kleuren en styling hebben een belangrijke rol gekregen. Loeki heeft daarom een groot assortiment aan hippe, stoere en trendy kinderfietsen. Maar bij Loeki staat een kwalitatief goede fiets voor een leuke prijs voorop.

  • Sparta

Sparta brengt kinderfietsen voor kinderen van 3 tot 7 jaar op de markt onder het merk Loeki. Fietsen voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud worden geproduceerd onder het merk Sparta. Binnen de collectie Sparta kinderfietsen zijn de fietsen meer gericht op de jonge jeugd. Voor jongens en meisjes zijn verschillende gave, stoere en hippe jeugdfietsen te vinden. Ook de kinderfietsen zijn gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen in de markt.

Uiteraard is veiligheid in het verkeer het allerbelangrijkste. Daarom hebben wij ook een heel aanbod aan fietsaccessoires en fietskleding voor uw kind in onze fietsenwinkel.