Wij hebben in onze fietswinkel in Breda het grootste assortiment fietskleding en fietsaccessoires voor u beschikbaar waardoor u geheel uitgerust op uw fiets kunt stappen.

Fietskledingmerken

In onze fietsenwinkel hebben wij de volgende topmerken fietskleding:

  • Agu

Agu is een grote leverancier op het gebied van fietskleding en -accessoires. Voor alle weersomstandigheden hebben wij de geschikte kleding in het assortiment, maar ook accessoires zoals zonnebrillen en helmen hebben wij van Agu in de winkel.

  • Gore Bikewear

Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij van het merk Gore Bikewear fietskleding in het assortiment. Kom voor de juiste fietskleding naar onze winkel in Breda.

  • BBB

BBB is een grote producent van fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Op het moment dat u opzoek bent naar de juiste kleding voor uw fietstocht, kunnen onze specialisten u zeker helpen.

  • Bioracer

Bioracer produceert fietskleding voor en door professionals. Uw prestaties kunnen verbeteren door het dragen van fietskleding van Bioracer.

  • Craft

Het merk Craft heeft voor vrouwen, mannen en kinderen fietskleding in het assortiment. Zowel zomerkleding als thermokleding voor in de winter is beschikbaar.

  • Sidi

Sidi is een topmerk fietskleding. Zelfs de grootste wielrenners dragen kleding van dit merk. In ons assortiment vindt u ook kleding van Sidi dus kom snel eens kijken in onze winkel.

  • Shimano

Shimano is een grote distributeur van fietsonderdelen en -accessoires in de Benelux. Voor recreatieve en sportieve fietsers heeft Shimano een breed assortiment aan producten.

Ook alle maatbogen voor alle fietsseizoenen en spinning hebben wij op voorraad. Maar natuurlijk helpen wij u ook bij het vinden van de juiste fietshelm en fietsschoenen.