5

Fietsenmaker in Breda

Een lekke band of een kapotte ketting? De fietsenmaker in Breda voor al uw reparaties is van Oosterhout Bikes & Sport. Maar ook voor een algehele servicebeurt van uw fiets kunt u bij deze fietsenmaker terecht. Tussen Breda en Oosterhout aan de doorgaande weg in Teteringen ziet u aan de linkerkant onze fietsenwinkel. Veel en gratis parkeer gelegenheid op slechts 5 minuten van Breda.

Aanvullende services bij fietsreparaties

Naast dat we uw fiets kunnen repareren als deze kapot is, bieden wij u verschillende services aan die uw gemak kunnen vergroten.

  • Haal en breng service: als uw fiets kapot is komen wij hem ophalen, ook als u onderweg pech heeft. Uiteraard brengen wij na reparatie uw fiets weer terug thuis.
  • Vervangend vervoer: bij pech onderweg of voor onderhoud van uw fiets kunt u gratis gebruik maken van een vervangende fiets.
  • Onderhoudscontract: het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten zodat uw fiets 4 keer per jaar wordt gecontroleerd en bestendig gemaakt wordt tegen alle seizoenen en weersinvloeden.
  • Fietsverzekering: het is mogelijk om uw fiets te verzekeren tegen schade en diefstal.
  • Winterbanden service: het is mogelijk om in de winter een bandenwissel te laten uitvoeren en winterbanden onder uw fiets te plaatsen zodat u ook in de winter veilig kunt fietsen.

Fietsenmaker nodig in Breda?

Als u een kapotte fiets heeft en deze gerepareerd moet worden, kunt u een afspraak maken door te bellen naar onze werkplaats receptie op 076 5713257. We maken dan een afspraak om uw fiets op te komen halen en te repareren. Als u opzoek bent naar een nieuwe fiets bent u ook altijd van harte welkom in onze fietsenwinkel in Teteringen (gemeente Breda)