Fietsen op maat in Breda

In Breda is de specialist op het gebied van fietsen te vinden. Tussen Breda en Oosterhout ziet u aan de linkerkant onze fietsenwinkel met volop gratis parkeergelegenheid, op nog geen 5 minuten vanaf Breda. Van Oosterhout Bikes & Sport stelt voor u een fiets samen die aan alle eisen voldoet en van alle gemakken is voorzien. In Nederland is fietsen de normaalste zaak van de wereld en dit wordt enorm veel gedaan. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezond voor je lichaam en leuk om te doen. Maar dan heeft u wel een fiets nodig waarop u fijn kunt fietsen. Iedereen is anders, dus iedereen heeft een andere fiets nodig. Door de juiste metingen uit te voeren kan van Oosterhout Bikes & Sport gelegen nabij Breda, fietsen samenstellen die aan alle eisen voldoen.

Groot en breed fietsassortiment

Van Oosterhout Bikes & Sport heeft een ruim assortiment fietsen in de winkel. Maar naast de fietsen is er ook een ruime keuze aan fietsaccessoires. Zo hebben wij:

Ook hebben wij in onze fietsenwinkel in Breda een ruim aanbod aan fietskleding zodat u geheel in stijl de fiets bestijgt.

Fietsen van topkwaliteit

Als u op zoek bent naar een fiets van uitstekende kwaliteit dan bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel nabij Breda. Onze fietsen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast beschikken onze medewerkers van Oosterhout Bikes & Sport over de juiste kennis om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen in onze winkel en advies in te winnen over alle mogelijkheden die er op fietsgebied zijn.