Bakfiets

Het is niet bij iedereen bekend maar fietsen is ook mode. Met alle nieuwe trendy, sexy en hippe modellen bent u van succes verzekerd. Wij hebben voor u een ruim aanbod aan modieuze fietsen in onze showroom. Kom dus zeker langs in Teteringen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hippe bakfiets? Veel BN-ers gingen u al voor. Wij hebben meerdere trendy modellen voor u klaar staan. Natuurlijk kunt u vrijblijvend een proefrit maken. Het fietsen op een bakfiets is natuurlijk even wennen, maar u zult zelf ervaren dat het het vele voordelen met zich meebrengt.

Bakfietsen
Naast dat bakfietsen erg hip zijn, zijn ze ook heel erg praktisch. Boodschappen doen met twee kinderen op uw fiets is altijd een heel gedoe. Een bakfiets kan hierin uw oplossing zijn. Geen zware tassen meer aan het stuur en een kind voor en achter op de fiets. In een bakfiets zitten de kinderen met gordels vast in een bak voor de bestuurder. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. Deze hippe fiets is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen waardoor onveilige situaties worden vermeden.

Kom langs in onze showroom voor advies op maat
De keuze om een bakfiets te kopen maakt u niet zomaar. U dient zich eerst goed te laten informeren. Door alle kennis en ervaring van onze medewerkers kunnen wij u goed adviseren over welke fiets het beste bij u past. Naast de advisering is het ook mogelijk om een proefrit te maken. Want u weet natuurlijk pas echt of een fiets bij u past als u deze heeft uitgeprobeerd. Kom daarom vrijblijvend langs in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben kunt u van te voren een afspraak maken via 076 – 571 3257.

Wij verkopen de volgende merken:

Urban Arrow

  • Urban Arrow is gestart in 2009 en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen.Wij maken aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen we het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen trouwens we niet alleen voor Nederland. We willen ook de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn we inmiddels al actief in 11 landen.
  • De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.
  • Onze accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer.

urban arrow